Minulla on seitsemän kuukauden ikäinen koiranpentu, joka on luonnollisesti hyvin kiinnostunut kaikesta, johon ei saisi koskea. Pentuni on melko hyvin oppinut jättämään lankarullani ja kutimeni rauhaan...ennen tätä aamua.

Olin suihkussa ja kuulin koirani vinkuvan olohuoneessa (tai, no, ainoassa huoneessani). Ihmettelin, mitä se mahtaa vinkua, koska yleensä se vinkuu suihkun oven takana. Ja mikä ihana yllätys minua odottikaan! Fanny-pentu seisoi keskellä lattiaa kietoutuneena omenanvihreään lankaan, joka sattui olemaan Fifi-huivini lankaa. Keskeneräinen huivi oli myös lattialla ilman puikkoja ja lankarullaa oli juoksutettu kaikkien huonekalujeni ympäri.

Sain laskea muutaman kerran kymmeneen ja näytin varmasti siltä, että jos olisin ollu sarjakuvasankari olisi pääni ympärillä salamoinut ja pari pääkalloakin leijaillut. Pentu-raukka näytti kuitenkin niin syylliseltä, että en voinut olla kauaa vihainen, koska se ensimmäistä kertaa selvästikin tajusi tehneensä jotain väärin!

Minulla oli kuten aina aamulla niin kiire, etten ehtinyt tarkemmin tarkastella tuhoja, mutta minkäs teet. Tämä ei ole koiranelämää vaan koiranomistajan elämää!